گریل ذغالی

گریل ذغالی (Grill) در لاتین به معنای گوشت کباب کن است. به طور کلی به هر نوع روش پختی که ماده ی غذایی مورد نظر به وسیله ی یک منبع حرارتی که روی آن اغلب یک توری مشبک قرار گرفته است با درجه حرارت خیلی بالا و سریع در فضایی باز پخته می شود گریل کردن می گوییم.

در این روش مواد غذایی مختلفی از قبیل گوشت ، استیک ، همبرگر ، خیلی از انواع کباب و حتی سبزیجاتی نظیر کدو ، بادمجان ، قارچ روی حرارت سفت و خشک می شود و بر خلاف باربیکیو چرب و آبدار نیستند. شاید بتوان گفت پروسه ی گریل شدن عملی شبیه سرخ کردن مواد غذایی است با این تفاوت که بدون استفاده از روغن ها فقط با استفاده از درجه حرارت مستقیم و بالا ماده ی غذایی ما طبخ می شود که اغلب برای طبخ غذاهای رژیمی گزینه ی مناسبی است.

امروزه این دستگاه یکی از اصلی ترین تجهیزات آشپزخانه های صنعتی و فست فود ها به شمار می رود. گریل ها انواع مختفی دارند مثلا گریل برقی ، گریل ذغالی یا شیاردار ، گریل تخت یا روغنی ، گریل میکس یا ترکیبی ، و …


دیزاینستان گریل ,، ,ی ,غذایی ,ها ,حرارت ,می شود ,ی غذایی ,ماده ی ,مواد غذایی ,است بامنبع

فر ریلی پیتزا

لباسکار

سئو وب سایت

طراحی لوگو

عکاسی صنعتی و تبلیغاتی

طراحی و بهینه سازی وب سایت

طراحي لوگو كرج

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

داســـتــــان یک پــســر قیمت خرید تردمیل خانگی الکتروموتور تکفاز و سه فاز جواب سوالات باشگاه کارگزاری آگاه خرید تاتامی - قیمت و مشخصات کفپوش تاتامی دانلود آهنگ جدید دانلود اهنگ جدید چنگ و سرود تا بینهایت سایت تفریحی لاف زن | سرگرمی| عکس جدید چشم انتظارم