سرخ کن سیب زمینی دستگاهی بسیار ضروری و کاربردی برای هر رستوران و یا فست فود است. علت اهمیت داشتن سرخ کن این است که سیب زمینی سرخ کرده از پرطرفدارترین موارد انتخاب شده در منوی رستوران ها و فست فودها است.
ساده ترین نوع آن دستگاهی در ابعاد و اندازه های مختف که دارای یک مخزن برای روغن یک سبد فی که مواد غذایی را در آن می ریزیم و در مخزن روغن قرار می گیرد و یک المنت گرم کننده می باشد که روند سرخ کردن مواد غذایی را سریع و آسان تر می کند .
دستگاه سرخکن سیب زمینی به طور کلی ساختار پیچیده ی دیگری ندارد . این سرخکن ها به صورت برقی دیجیتال یا گازی بوده و با توجه به کارایی و موارد مصرف و نیز فضایی که در اختیار دارید به شکل دولگنه و سه لگنه یا تک لگنه کابین دار و رومیزی موجود هستند.
در هنگام خرید دستگاه سرخکن سیب زمینی دقت فرمایید ظرفیت مخزن آنها با یکدیگر فرق دارد و به طبع هر یک دارای ویژگی های متفاوتی هستند .