گریل ذغالی

گریل ذغالی (Grill) در لاتین به معنای گوشت کباب کن است. به طور کلی به هر نوع روش پختی که ماده ی غذایی مورد نظر به وسیله ی یک منبع حرارتی که روی آن اغلب یک توری مشبک قرار گرفته است با درجه حرارت خیلی بالا و سریع در فضایی باز پخته می شود گریل کردن می گوییم.

در این روش مواد غذایی مختلفی از قبیل گوشت ، استیک ، همبرگر ، خیلی از انواع کباب و حتی سبزیجاتی نظیر کدو ، بادمجان ، قارچ روی حرارت سفت و خشک می شود و بر خلاف باربیکیو چرب و آبدار نیستند. شاید بتوان گفت پروسه ی گریل شدن عملی شبیه سرخ کردن مواد غذایی است با این تفاوت که بدون استفاده از روغن ها فقط با استفاده از درجه حرارت مستقیم و بالا ماده ی غذایی ما طبخ می شود که اغلب برای طبخ غذاهای رژیمی گزینه ی مناسبی است.

امروزه این دستگاه یکی از اصلی ترین تجهیزات آشپزخانه های صنعتی و فست فود ها به شمار می رود. گریل ها انواع مختفی دارند مثلا گریل برقی ، گریل ذغالی یا شیاردار ، گریل تخت یا روغنی ، گریل میکس یا ترکیبی ، و …


دیزاینستان گریل ,، ,ی ,غذایی ,ها ,حرارت ,می شود ,ی غذایی ,ماده ی ,مواد غذایی ,است بامنبع

فر ریلی پیتزا

لباسکار

سئو وب سایت

طراحی لوگو

عکاسی صنعتی و تبلیغاتی

طراحی و بهینه سازی وب سایت

طراحي لوگو كرج

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

تابستون اقامت اروپا خرید ارزان کفش کتونی اسپرت زنانه دخترانه مردانه عید 1399 زمستانه 1398 کلاهبرداری وب سایت کدیزاین - گرشاسبی شیدایی لوازم یدکی لودر هیوندا معرفی کالا فروشگاهی جنجالیها بزرگ منش خدمات وکالت در اراک - کانون وکلای امین